Kontakt oss

Hold deg oppdatert med 

Digitalbloggen

Relevante og faglige artikler for deg som er bedriftseier

Hold deg oppdatert med 

Digitalbloggen

Relevante og faglige artikler for deg som er bedriftseier

#03: Hvorfor vi bruker og anbefaler Kajabi som kursplattform

digital sone kajabi kursplattform May 07, 2024

I denne episoden av Digital Sone tar Hege Christine og Tone et dypere dykk inn i hvorfor de har valgt Kajabi som sin alt-i-ett plattform for digitale produkter og kurs i Digitalkollektivet. De deler sine personlige erfaringer, går gjennom favorittfunksjonene og gir tips til hvordan du selv kan komme i gang med Kajabi.

Hva er egentlig Kajabi?

Hege Christine starter med å forklare at Kajabi er en komplett plattform som lar deg lage og selge nettkurs, medlemskap, digitale produkter, hjemmesider og mye mer. Istedenfor å måtte håndtere en rekke forskjellige verktøy, får du alt samlet på ett brukervennlig sted. 

Dette ikke bare er utrolig praktisk og tidsbesparende, men det gir også en sømløs og profesjonell opplevelse for kundene dine. De får tilgang til kursene og innholdet ditt på en ryddig og innbydende plattform.

Enkel å bruke, selv uten teknisk kompetanse

En av de største fordelene Hege Christine og Tone trekker frem med Kajabi er hvor intuitivt og enkelt det er å bruke, selv uten teknisk kompetanse. Hege Christine er spesielt begeistret for det brukervennlige grensesnittet hvor man kan dra og slippe elementer for å bygge nettsider og kursmoduler. 

Kajabi tilbyr også en rekke tilpassbare maler slik at du raskt kan komme i gang med et profesjonelt design uten å måtte starte fra bunnen. Skulle du likevel trenge hjelp underveis, roser Hege Christine Kajabis responsive kundeservice og det aktive nettsamfunnet av andre brukere som deler tips og erfaringer.

Alle funksjonene du trenger som digital entreprenør

Videre går de gjennom de kraftige kjernefunksjonene Kajabi tilbyr for å lykkes med digitale produkter. De fremhever spesielt: 

  • Den brukervennlige kursplattformen hvor du kan lage engasjerende nettkurs med video, tekst, oppgaver og quiz, samt sette opp automatisk dryppmating av innhold
  • Medlemskapsfunksjonen for å lage eksklusive områder med innhold, forum og fellesskap - og med mulighet for abonnementsbetaling
  • Verktøyene for å lage salgssider, drive e-postmarkedsføring og sette opp automatiserte salgsløp for å promotere produktene dine
  • Muligheten for å ha affiliate-markedsføring direkte på Kajabi-plattformen
  • Hjemmeside- og landingsside-byggeren for å lage flotte nettsider uten å måtte kode
  • Innebygd betalingsløsning, e-postlister, nyhetsbrev og avanserte analyseverktøy

 Hege Christine påpeker at Kajabi virkelig dekker alt du trenger for å drive en suksessfull online business.

Digitalkollektivets positive erfaringer

Etter å ha brukt Kajabi en god stund både i Digitalkollektivet og for kunder, deler Hege Christine og Tone sine positive erfaringer. De opplever at de sparer mye verdifull tid på å ha alt samlet på ett sted, og synes det er superenkelt å utvikle nye kurs og produkter. Hege Christine forteller at kundene deres også gir gode tilbakemeldinger på opplevelsen i medlemsområdet.

Hun legger til at kunder som har flyttet til Kajabi sier det har strømlinjeformet arbeidsflyten deres betraktelig - og faktisk ført til økt salg. Hun tror dette skyldes at salgssidene og kjøpsprosessen er så sømløs og brukervennlig på Kajabi-plattformen.

En investering som lønner seg

Selv om Kajabi kan virke som det har en høy månedspris, er både Hege Christine og Tone enige om at det absolutt er verdt investeringen. Du sparer penger på å ikke trenge en rekke andre abonnementer, og Kajabi gjør det mulig å bygge en skalerbar og lønnsom online business. 

Deres oppfordring: Test ut Kajabi selv

Avslutningsvis kommer Hege Christine og Tone med en klar oppfordring til deg som er seriøs omkring å skape og selge digitale produkter: Test ut Kajabi selv med en 30-dagers gratis prøveperiode.

Bruk linken her for å komme i gang: https://www.digitalkollektivet.no/kajabi reklame

 

Nysgjerrig på å lære mer? Hør hele samtalen i den nyeste episoden av Digital Sone, tilgjengelig i din favoritt podkastapp nå.

Følg Digital Sone der du hører podkast, for å få med deg flere spennende episoder om digital markedsføring og online synlighet. Vi høres i neste episode!

 

Lytt til Digital Sone på Spotify Podcast 

Lytt til Digital Sone på Apple Podcast

Digitalkollektivets nyhetsbrev

Vil du holde deg oppdatert?

Registrer deg i skjemaet under og du vil få tilsendt en e-post hver gang det kommer nye artikler på bloggen

Ved å registrere deg vil du også motta tilbud på kurs, produkter og andre relevante tjenester.